Luumäki Tour – tervetuloa partiotaitokisoihin

Kilpailukutsu

Partiolippukunta Taavetin Korpihaukat ry kutsuu kaikki piirin sinisen, punaisen, ruskean ja harmaan sarjan vartiot kilpailemaan Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n syysmestaruuskisoihin Luumäelle, Jurvalaan 5.-6.9.2020.

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan EKP:n partiotaitokilpailujen sääntöjä ja soveltuvin osin Suomen Partiolaisten partiotaitokilpailujen sääntöjä ja järjestelyohjeita sekä partion turvallisuusohjeita.

Sarjat

Tyttövartiot kilpailevat sinisessä ja ruskeassa sarjassa, poika- ja sekavartiot punaisessa ja harmaassa sarjassa.

Sininen ja punainen sarja: neljä 14-18 -vuotiasta jäsentä, yhteisikä korkeintaan 68 vuotta.

Ruskea ja harmaa sarja: kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä.

Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Jokaisella kilpailuun osallistuvalla tulee olla vuoden 2020 partion jäsenmaksu maksettuna.

Molempien sarjojen matka 20 km.

Osanotto ja ilmoittautuminen

Kilpailun osanottomaksu on kaikilla sarjoilla 70 €/vartio ja sen laskuttaa piiri. Kilpailusta pois jäävien vartioiden maksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on mahdollisuus lähettää kilpailuun toinen vartio pois jäävän sijaan. Kilpailuun ilmoittautuneille vartioille toimitetaan ennakko-ohje ennen kilpailua sähköpostilla 24.8.2020. Kilpasarjoissa vähintään yhdellä kilpailijalla tulee olla voimassa vuoden 2020 partion jäsenmaksu.

Ilmoittautuminen vartioittain partiorekisteri Kuksan kautta 27.7. -23.8.2020 välisenä aikana. Tämän jälkeen ilmoittautumiset ovat jälki-ilmoittautujia ja osanottomaksu on 105 €. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista sunnuntaihin 30.8.2020 saakka.

Tehtäväluettelo ja muut lisätiedot löytyvät piirin kisasivuilta.

Vuoden 2018 syyskilpailujen mestarit:

Harmaa: Itäpiste 2019 KoVa
Ruskea: Toivon Tytsyt LWS
Punainen: Norppa KoVa
Sininen: Fakaanit EPS

Tuuthan siekii?

Kisajohtaja: Sami Kiviluoma (kipsa_90 (ät) hotmail.com)
Järjestelysihteeri:  Linda Kiviluoma (linda.kiviluoma (ät) gmail.com)