Merkkaa syksyn koulutukset jo kalenteriisi

Hae innostusta, osaamista ja motivaatiota pestiisi ja tulevaan partiosyksyyn koulutuksista. Tutustu syksyn koulutustarjontaan ja ilmoittaudu omaa pestiäsi tukeviin tai muuten kiinnostaviin koulutuksiin.

Akela ja sampokoulutus

Sudenpentujen ja seikkailijoiden johtajille suunnattu koulutus järjestetään tänä syksynä sekä verkossa 25.8. – 17.9. ja 20.10. – 12.11. että lähitoteutuksena Lauritsalan seurakuntakodilla 19.11. Sama koulutuskokonaisuus järjestetään siis kolme kertaa syksyn aikana.

Koulutuksessa pureudutaan ikäkausiohjelmiin lapsenkehitysvaiheiden ja kasvatuksen näkökulmasta, käydään läpi ryhmän kehityksenvaiheita ja aikuisen merkitystä lapsiryhmän toiminnan tukijana ja mahdollistajana.

Lisätietoja: (etä) Matilda Kälvimäki ja (Lauritsala) Tita Porevirta

Ryhmänohjaajakoulutus (ROK)

ROK on samoajille suunnattu koulutus ryhmän johtamisesta. Koulutuksessa tutustutaan partiomenetelmään ja toiminnan suunnitteluun lippukunnan näkökulmasta.

Koulutus koostuu kahdesta koulutusviikonlopusta Asinsaaressa: 12. – 14.8. ja 16. – 18.9.

Lisätietoja: Yusuf Riaz

Jatko-ROK

Jatko-ROK on tarkoitettu ryhmänohjaajakoulutuksen suorittaneille samoajille. Koulutus koostuu ennakkotehtävistä ja koulutusviikonlopusta, joka järjestetään 16. – 18.9. Asinsaaressa.

Lisätietoja: Joni Heikkinen

Veneenohjaajakurssi (VOK)

Meripartiolippukunnat voivat myöntää veneenohjaajakurssin suorittaneille 15 vuotta täyttäneille ohjaajantodistuksen harjoitusvesialueelle. Koulutus koostuu teoriaosasta 9.-11.9. sekä käytännönosasta 30.9. – 2.10.

Lisätietoja: Niko Kivisto, niko.kivisto (a) siniveljet.net

Partiojohtajaperuskoulutus

Partiojohtajien peruskoulutus antaa valmiudet toimia partiojohtajana lippukunnassa. Koulutuksessa tutkitaan omaa roolia johtajana ja osana ryhmää, tapahtumien johtamista, perehdytään partioaatteeseen sekä lippukunnan toiminnan suunnittelemiseen ja kehittämiseen.

Koulutus koostuu kahdesta koulutusviikonlopusta Asinsaaressa: 12.-14.8. ja 16.-18.9.

Lisätietoja: Otto Turunen

Luotsikoulutus

Luotsi on aikuinen johtaja, joka tukee tarpoja-, samoaja- tai vaeltajavartion vartionjohtajaa tehtävissään. Koulutuksessa opit hahmottamaan 13-22-vuotiaiden ikäkausiohjelmien kokonaisuuden, syvennyt oman pestisi mukaiseen ikäkauteen sekä luotsin rooliin.

Sama koulutuskokonaisuus järjestetään kahdesti: Koliman leirikeskuksessa Viitasaarella 14. – 16.10. sekä Lauritsalan seurakuntakodilla 19.11.

Lisätietoja: (Viitasaari) Jonna Karppanen ja (Lauritsala) Tiina Puustinen-Mäkelä

Retkeilykoulutus

Retkeilykoulutus järjestetään 1. – 2.10.

Lisätietoja: Valtteri Kämäräinen, vvk.kaarnakaari (a) outlook.com tai Oskari Harmanen, juho.harmanen (a) gmail.com

Muutokset koulutusten tiedoissa ovat mahdollisia. Tarkista tiedot aina tapahtumakalenterista, josta pääset myös ilmoittautumaan koulutuksiin. 

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi ellei toisin mainita.