Partioviikko on partiotoiminnalle omistettu oma viikko

Tänä vuonna partioviikkoa (viikko 16.) juhlistetaan etänä. Tarvittavan materiaalin etäpartioviikkoon osallistumiseen löydät kuvapankista. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Osallistu siis rohkeasti partioviikon toimintaan yhdessä ystäviesi kanssa tai yksin.

Sudenpennuille ja seikkailijoille (7-12 v) on suunniteltu retkiruokahaaste, johon liittyy ulkoilua ja terveisten lähettäminen tutuille ihmisille.

Tarpojat ja samoajat (12-17 v) tutustuvat itseensä ja ympäristöönsä ja jakavat kokemuksiaan, ajatuksiaan sekä arvoituksia esimerkiksi ryhmän omassa WhatsApp ryhmässä.

Vaeltajat ja aikuiset (18 v <) pääsevät seikkailemaan toimintakompassin avulla. Toimintakompassista löydät mielenkiintoista tekemistä, joka voi liittyä liikkumiseen, kädentaitoihin, partioaatteeseen tai luontoon.

Partioviikko on myös hyvä tapa tutustua partiotoimintaan ja etäpartioviikon materiaali on vapaasti käytettävissäsi, jos suunnittelet uuden harrastuksen aloittamista.

Partioviikon ohjelmaan sisältyy etäparaati, sunnuntaina 25.4.2021. Etäparaati toteutetaan siten, että osallistujat lataavat itsestään kuvan paraatitunnelmissa sosiaaliseenmediaan ja ne kuvat, joissa käytetään alla olevia tunnisteita julkaistaan piirin kanavissa. Paraatisunnuntaina pääsee seuraamaan ansiomerkkien luovuttamista Teams-kanavalla kello 14.00 alkaen. Partioviikon ohjelmapakettiin sisältyy myös etähartaus, johon voi osallistua yksin tai ystävien kanssa. Etähartauden löydät You Tubesta.

Partiolaisten partioviikon toimintaa voi seurata Instagramissa. Muistathan käyttää tunnisteita: @eteläkarjalanpartiolaiset, #etäparaati ja #partioscout.

Iloista ja toiminnan täytteistä partioviikkoa 2021!

Kuva Suuri Iltanuotio Jaakko Repo