Syksyn avoimet aloitustapahtumat

Tänä vuonna partiosyksy alkaa valtakunnallisesti yhteisillä avoimilla aloitustapahtumilla 12.–25.8.2024 eri puolella Suomea. Järjestäkää lippukunnassanne avoin aloitustapahtuma ja kutsukaa tapahtumaan kaikki alueenne asukkaat tutustumaan partioon!

Lippukunta, johon tulee säännöllisesti uusia jäseniä, pysyy vahvana ja elinvoimaisena. Kaikki voittavat, kun aikuisia on tarpeeksi pyörittämään hommia, nuoria riittää innostumaan sekä kasvamaan johtajiksi ja lapsia on riittävästi mielekkäiden ryhmien pitämiseen. Syksy on ehdoton aloittavien partiolaisten huippusesonki.

Aloitustapahtuman järjestäminen

Aloitustapahtuma elokuussa on hyvä keino kutsua sekä jäsenet, heidän huoltajansa, että mahdolliset uudet jäsenet viettämään mukavaa päivä tai ilta paikallisen lippukunnan kanssa. Aloitustapahtuman voi jokainen lippukunta toteuttaa oman näköisenä ja kokoisena tapahtumana. Lisätietoja avoimen aloitustapahtuman järjestämisestä löytyy Parempi lippukunta -blogista.

Kun olette päättäneet avoimen aloitustapahtumanne päivämäärän viikoilta 33–34 ja suunnitelleet tapahtuman rungon, ilmoittakaa avoin tapahtumanne piirille ja Suomen Partiolaisille lomakkeella. Piiri tarjoaa markkinointiapua tapahtumallenne ja tapahtuma nostetaan Suomen Partiolaisten verkkosivuille avoimien tapahtumien hakukoneeseen, josta tapahtuma on helppo löytää. Avoimia tapahtumia lisätään hakukoneeseen kolmessa erässä, joiden deadlinet ovat 9.6., 30.6. sekä 4.8. Täytä lomake siis heti, kun tarkemmat tiedot tapahtumasta on tiedossa.

Kansikuva: Eeva Helle