E-KP Sudenpentu- ja seikkailijajaoston puheenjohtaja

Sudenpentu- ja seikkailijajaoston puheenjohtaja vastaa piirin sudenpentu- ja seikkailijaikäkausien partio-ohjelman toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä muun jaoston kanssa.

Pestin sisältö
- Sudenpentu- ja seikkailijajaoston toiminnan johtaminen (mm. jaoston kokousten valmistelu ja johtaminen sekä jaoston jäsenten pestaaminen ja tukeminen)
- Piirin tarjoaman sudenpentu- ja seikkailijaohjelman kehittäminen
- Yhteydenpito lippukuntiin, piiriin ja keskusjärjestöön
- Piirin kasvatusryhmän kokouksiin osallistuminen (neljä kertaa vuodessa)

Vuonna 2023 sudenpentu- ja seikkailijajaoston tärkeimpänä tavoitteena on koota jaosto, luoda sille toimintatavat ja käynnistää sen toiminta. Sudenpentu- ja seikkailijajaoston puheenjohtajana pääset vaikuttamaan siihen, miltä sudenpentu- ja seikkailijaohjelma näyttää Etelä-Karjalassa piirin tasolla.

Pestissä sinua tukee piirin kasvatusryhmä, ikäkausitoiminnasta vastaava hallituksen jäsen ja toimihenkilöt.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä toimiminen edellyttää organisointi- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä ideoida ja visioida tulevaa. Aiempi johtamiskokemus ja sudenpentu- ja seikkailijaohjelman tunteminen katsotaan eduksi.

Lisätiedot

Pestiin voit hakea yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Puheenjohtaja sitoutuu lähtökohtaisesti toimimaan pestissä kaksi vuotta (2023–2024).

Haku päättyy sopivien hakijoiden löydyttyä.

Jos jokin jäi mietityttämään, ota yhteyttä ikäkausitoiminnasta vastaavaan hallituksen jäseneen: Sanna Liikka / sanna.liikka@partio.fi

Täytä hakemus