L-SP Sudenpentujaoston jäsen

Oletko sinä seuraava Lounais-Suomen Partiopiirin Sudenpentujaoston jäsen? Me sudenpentujaostolaiset uskomme, että jokaisessa meissä asuu pieni sudenpentu ja, että partio on hauska harrastus myös aikuisille. Tervetuloa sudenpentujaostoon!

Sudenpentujaostossa järjestämme vuosittain akelavihjarit akeloille, koulutamme akelakursseilla, toimimme kisakummeina sudenpentukilpailuja järjestäville lippukunnille ja alueille sekä tuotamme erilaisia materiaaleja (esimerkiksi Akelapostia ja vinkkivihkoja sudenpentuohjelmasta) akeloiden avuksi. Kokoustamme kerran kuukaudessa ja kokoukset pidetään arki-iltaisin eri puolilla piiriä ja etäkokouksina. Yritämme myös parhaamme mukaan pitää hauskaa ja olemmekin kokouksien yhteydessä olleet esimerkiksi retkeilemässä metsässä, purjehtimassa ja pelaamassa pakohuonepeliä.

Pesti vie aikaa kuukaudessa noin 5-10 tuntia + tapahtumat ja niiden suunnittelukokoukset. Pestin kesto on kaksi vuotta.

Saat pestiisi kattavan koulutuksen eikä pestissä tarvitse toimia yksin. Apua on myös aina saatavilla.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Hakijalta edellytetään sitoutumista ja aktiivista osallistumista jaoston toimintaan. Pesti ei vaadi erityistaitoja, vaan kiinnostus sudenpentuohjelmaa kohtaan riittää. Plussaa on, jos olet käynyt partiojohtajan peruskurssin ja olet toiminut sudenpentujohtajana.

Lisätiedot

Pestikeskustelut pyritään käymään valittujen henkilöiden kanssa mahdollisimman pian.

Lisätietoja pestistä saat sudenpentujaoston puheenjohtajalta Idalta (ida.ainasoja@partio.fi).

Täytä hakemus