L-SP Markkinointi- ja viestintä-KO

Markkinointi- ja viestintä-koulutusohjaajana olet koulutusryhmän jäsen. Koulutusryhmässä teitä on kaksi ja sovitte työnjaosta yhdessä. Vastaatte koulutusryhmän koulutusten markkinoinnin koordinoinnista ja sen toteuttamisesta. Olette piirin ILMO-työryhmän jäseniä. Huolehditte koulutusryhmän koulutusten markkinointimateriaalit ILMOon ja piirin muihin viestintäkanaviin. Vastaatte koulutusryhmän omien viestintäkanavien, somen ja sähköisten oppimisympäristöjen ylläpitämisestä ja kehittämisestä sekä tuette ryhmän muita jäseniä näiden käytössä ja sisällön tuottamisessa. 

Koulutusryhmän jäsenenä käytät ryhmän työskentelyyn ja pestin hoitamiseen n. 10 - 15 tuntia kuukaudessa. Koulutusryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa ja ILMO-työryhmä 2 kertaa vuodessa. Vuositasolla pääset myös 3 - 4 piirin/SP:n järjestämiin luottiksille suunnattuihin tilaisuuksiin. Koulutusohjaajana sinulla on lisäksi mahdollisuus toimia kurssinjohtajana ja Ko-Gi-kurssilaisten ohjaajana.

Pääset oppimaan: Pestin alkupuolella osallistut koulutusohjaajakoulutukseen ja kehität markkinointi- ja viestintätaitojasi. Opit ILMO-prosessista ja kehität sitä yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Tutustut vapaaehtoistuen toiminnanalaan, opit hallitsemaan kokonaisuuksia ja huolehtimaan tiedonkulusta eri toimijoiden välillä.  Pestissä tukenasi ovat koulutusryhmä, piirin koulutuskoordinaattori sekä erilaiset SP:n ja piirin tuottamat vapaaehtoistuen toiminnanalan työkalut ja materiaalit.

Pestin kesto: 2 vuotta

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sinulla on innostunut ja jatkuvasti oppimishaluinen asenne partiokouluttamista kohtaan. Haluat kouluttaa muita ja kehittää partiokoulutusta piiritasolla. Olet käynyt Ko-Gi-kurssin ja mahdollisesti myös partiokouluttajakurssin. Tiedät partion strategian, koulutusjärjestelmän sekä olet perillä ajankohtaisista projekteista ja piirin toiminnasta.

Lisätiedot

Helena Siivonen, vapaaehtoistuen ministeri, koulutusryhmän vpj

Täytä hakemus