Lisäohjeet kilpailunjohtajalle

Lisää kisoista löytyy täältä.

Kilpailuorganisaatioon kuuluu aina valvoja ja tuomarineuvoston puheenjohtaja (TNPJ). Molemmat nimeää järjestysoikeuden myöntäjä eli käytännössä piirin kisaryhmä. Valvoja osallistuu tapahtuman suunnitteluun alkuvaiheesta asti ohjaten ja neuvoen järjestäjää, jotta saadaan aikaan hyvät kisat. Valvoja nimetään usein noin vuotta ennen kisoja. Jos valvojaa ei ole kuulunut, voitte kysellä asian perään piiristä.

Tuomarineuvoston puheenjohtaja osallistuu tapahtumaan vain varsinaisen kisaviikonlopun ajan. Yleensä Etelä-Karjalassa tuomarineuvoston puheenjohtaja on siitä lippukunnasta, jolla on seuraavana vuoro järjestää kyseiset kisat. On hyvin tavallista, että tuomarineuvoston puheenjohtaja varmistuu vasta melko lähellä kisoja

Koska partiotaitokilpailuihin liittyy merkittävän paljon erityisiä ohjeita, jotka eivät koske muita tapahtumia, on niiden järjestämisen tueksi laadittu erillinen ohje.

Ohjeeseen kannattaa tutustua huolella, sillä se sisältää paljon tärkeää tietoa kilpailuiden järjestämisen käytännöistä sekä etelä-karjalaisista erityispiirteistä, kuten Jarrun lenkistä ja kiertopalkinnoista.