Pestit piirileirille 2020

SAAGAN PESTIHAKU PÄIVITYKSESSÄ!

LISÄÄ HAETTAVIA PESTEJÄ TULOSSA

 

Pesti: Piirileiri Saagan Alusohjelmavastaava
Pestin kesto:
kesä 2019 – 16.8.2020

A.k.a satamapäällikkönä olet vastuussa leirille tulevien aluksien ohjeistamisesta ja niillä tapahtuvasta ohjelmasta. Suunnittelet yhdessä tiimisi kanssa innostavaa ikäkausien mukaista ohjelmaa leiriläisille sekä tarjoat mahdollisesti leirin aikuisväelle aluksilla johtajahuoltoa. Toimit myös laivaväen edustajana muun organisaation suuntaan. Pestiläiseltä vaaditaan tuntemusta aluksien toiminnasta, yhteistyötaitoja ja perustuntemusta ikäkausista.

HAE

 

VIESTINTÄ – haettavana KESÄkuun loppuun

Pesti: Piirileiri Saagan Somevastaava
Pestin kesto: kesä 2019 – 16.8.2020

Onko sosiaalinen media luonteva osa elämääsi? Tule Saagan somevastaavaksi! Somevastaavan tehtävänä on luoda ja ylläpitää piirileiri Saagan sosiaalisen median kanavia. Ideoit ja tuotat sisältöä yhdessä markkinointivastaavan kanssa leirin sosiaalisen median kanaville. Teet yhteistyötä leirin markkinointivastaavan, graafisen suunnittelijan ja muun viestintätiimin kanssa, jotta leirin sosiaalisen median kanavien viestintä on yhdenmukaista ja näyttää hyvältä.

HAE

 

Pesti: Piirileiri Saagan Markkinointivastaava
Pestin kesto: kesä 2019 – 16.8.2020

Haluatko päästä kertomaan maailman parhaasta piirileiristä? Olet siis sopiva markkinointivastaavaksi! Piirileiri Saagan markkinointivastaavana tehtävänäsi on ideoida ja toteuttaa leirin markkinointikampanjaa, joka tavoittaa niin osallistujat, heidän huoltajansa kuin ulkopuoliset ja yhteistyötahotkin. Teet työtä tiiviisti yhdessä somevastaavan ja muun viestintätiimin kanssa.

HAE

 

TALOUS – haettavana KESÄkuun loppuun

Pesti: Piirileiri Saagan kahvilan vastaava
Pestin kesto: kesä 2019 – 16.8.2020

Kahvilan tarkoitus on tuottaa leiriläisille mukava kahvipaikka, missä virkistäytyä ja latautua. Myös ns. karkkikioski on toivottavaa. Kahvilan toivotaan tukevaan leirin teemaa sisustukseltaan ja nimeltään. Kahvila toimii talouden alla, mutta varsinaista taloudellista tavoitetta ei ole, kunhan ei mene tappiolle.

Kahvilatiimiin tarvitset itsesi lisäksi 4-6 tekijää, sillä hoidossanne on myös johtajakahvila Yönsilmä. Pesti vaatii melkoisesti ennakkosuunnitelmia sekä hinnoitteluosaamista. Tiimisi on hyvä osata käsitellä rahaa sekä mahdollisesti leipoakin, riippuen kahvilan tuotevalikoimasta. Myös työ- ja lepovuorojen suunnittelu ja hallinnointi tulee sujua, jotta porukkanne jaksaa koko viikon hymyillä tiskin takana.

HAE