E-KP Jatko-ROK

Jatko-ROK eli ryhmänohjaajajatkokoulutus tarjoaa samoajaikäiselle nuorelle tukea ryhmän johtamiseen ja lippukunnassa toimimiseen. Kurssilla paneudutaan partion saloihin, johtamisen haasteisiin ja laadukkaan toiminnan järjestämiseen. Mielenkiintoisten koulutusaiheiden lisäksi kurssilla pääset osallistumaan vuosittain vaihtuvaan teemaohjelmaan.

Jatko-ROK on tarkoitettu ryhmänohjaajakoulutuksen suorittaneille samoajille. Koulutus koostuu ennakkotehtävistä ja koulutusviikonlopusta, joka järjestetään 17.-19.9. Asinsaaressa yhdessä ryhmänohjaajakoulutuksen ja partiojohtajaperuskoulutuksen toisen osan kanssa.

Koulutuksen hinta on 40 €. Tapahtumaan ilmoittaudutaan Kuksan kautta. Ilmoittautuminen päättyy 31.8.2021.

Jatko-ROK sisältää Kaikki mukaan -koulutuksen. Parituntinen koulutus tarjoaa vinkkejä ja toimintamenetelmiä vilkkaiden lasten ja nuorten kanssa toimimiseen.


Lisätietoja: Otto Turunen, otto.turunen(a)partio.fi


Syksyn koulutuksille on helppo tulla!

Etelä-Karjalan Partiolaisten vuoden 2021 partiojohtajaperuskoulutukselle (PJPK), ryhmänohjaajakoulutukselle (ROK) ja ryhmänohjaajajatkokoulutukselle (Jatko-ROK) on helppo tulla. Haluamme mahdollistaa koulutuksiin osallistumisen mahdollisimman monelle. Tutustu tapahtumien saavutettavuuteen ja tapahtumissa toteutuviin Helppo tulla -tunnuksen kriteereihin täällä.