E-KP Nahkaliljan suoritus

Tervetuloa suorittamaan nahkaliljaa!

Vaeltajajaosto järjestää lauantaina 12.6. nahkaliljan suorituksen! 

Monelle nahkalilja voi olla tuntematon, mutta ei huolta! Ensimmäisellä, vihreällä, tasolla kävellään 40 km vuorokauden aikana! Simppeliä! 

Kävely aloitetaan Lauritsalasta aamulla ja matkaa taitetaan pienissä porukoissa omassa tahdissa, joten koronan ei tätä tapahtumaa pitäisi häiritä! Porukat katsotaan ilmoittautuneiden mukaan niin, ettei kenenkään tarvitse yksin kulkea, jos ei erityisesti halua! Matkaa taitetaan seppo-pelin lomassa eli matkalla on pieniä tehtäviä ja peli näyttää myös reitin. Pelin suorittamiseen tarvitset älypuhelimen. (Jos tahdot ottaa aikaa itsesi kanssa ja kävellä reitin vaikkapa yksin hissukseen tai kaverin kanssa ilman vempaimia, on paperikartta myös järjestettävissä!)

Matkalla on tarjolla pieniä huoltopisteitä ja perillä Joutsenossa on tarjolla lämmintä ruokaa.Jos tilanne sallii, perillä on myös mahdollisuus saunaan ja istua iltaa. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin!

Vaikka tapahtuma on vaeltajajaoston järjestämä, kyllä tien päälle mahtuu! Mukaan ovat siis tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat aikuisiin ja ihan käpyihin asti! 

Huoltoauto on liikkeellä koko päivän, eli kyyti matkaltakin järjestyy, jos puhti loppuu! Haastaitsesi ja kaverisi! 

Tapahtuman hinta on 10 € ja siihen sisältyy ruoka perillä sekä nahkalilja-merkki. 

Ilmoittautuminen tapahtumaan 7.6. mennessä