E-KP Partiojohtajaperuskoulutus

Tämän vuoden partiojohtajaperuskoulutus toteutetaan kahden viikonlopun kurssina. Lisäksi osa koulutuksesta toteutetaan ennakko- ja välitehtävinä. Koulutukseen kuuluu johtamistehtävä, joka toteutetaan omassa lippukunnassa. Johtamistehtävä raportoidaan kirjallisesti. 

Ensimmäinen osa on 20.-22.8. ja toinen osa on 17.-19.10. Ensimmäinen osa toteutetaan Lappeenrannan keskustassa kaupunkiseikkailuna, jonka jälkeen siirrymme yöpymään Asinsaaren leirikeskukseen. Toinen osa on Asinsaaressa.  

Koulutus on suunnattu 18 vuotta täyttäneille partiolaisille. 17 vuotta vuoden 2021 loppuun mennessä täyttävät partiolaiset ovat tervetulleita koulutukseen, mikäli heillä on jo johtamiskokemusta. Koulutukseen osallistuminen edellyttää kykyä käyttää sähköisiä oppimisympäristöjä ja-materiaaleja. 

Koulutuksen hinta on 100€. Hintaan sisältyy koulutus, ruoat, koulutusmateriaalit sekä todistus ja nahkainen woggle.  

Kun ilmoittaudut, tarkista, että yhteystietosi ovat Kuksassa oikein. Kiinnitä erityistä huomiota puhelinnumeroon ja sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 8.8.2021. 

Ilmoittautuminen on sitova. Toisesta viikonlopusta voi korvata enintään kolme tuntia koulutusta pakottavan poissaolon vuoksi. Mikäli olet pois enemmän  kuin kolme tuntia, voit suorittaa toisen osan syksyllä 2022 ilman lisämaksua.  

 

Kysymyksiin vastailee Elina Seppälä, elina.seppala(a)partio.fi