Elämykset Ihmiset Pinnalla

Johtajatulet

JOHTAJATULET Evolla 30.8.-1.9.2019

Johtajatulet on Suomen suurin metsäseminaari johtajuudesta. Tule, tapaa kaverit, viihdy, vaikutu ja vaikuta – vaikket olisi partiolainen.

MIKÄ?

Johtajatulet on Suomen Partiolaisten järjestämä mahdollisuus oppia lisää johtajuudesta asiantuntijoiden opissa ilman, että on homehduttava powerpointien edessä. Paikalle on tulossa useita huippuluokan puhujia, jotka vetävät halukkaille osallistujille työpajoja. Puhujat julkistetaan kevään aikana.

Johtajatulilla kuunnellaan vähän, puhutaan enemmän, tehdään paljon, tavataan, tutustutaan ja nauretaan. Koetaan!

KENELLE?

Tapahtuma on suunnattu kaikille täysi-ikäisille, johtajuudesta kiinnostuneille ihmisille. Paikalla on paljon partiolaisia, mutta tapahtumaan voi tulla, vaikkei olisi koskaan ollut partiossa. Johtajatulilla huolehditaan siitä, että myös ei-partiolaiset pysyvät mukana heti alusta lähtien. Tarkoitus on tarjota kaikille halukkaille mahdollisuus päästä samojen oppien ääreen. Jos partiokipinä syttyy tästä tapahtumasta, se on upeaa. Johtajatulille voi silti tulla, vaikkei aikoisi heti seuraavana arkimaanantaina partioon liittyäkään.

MILLOIN VOIN ILMOITTAUTUA?

Ennakkoilmoittautuminen on avattu! Se on auki 2.5. saakka, minkä jälkeen hintaporras harppaa ylöspäin ja alkaa ilmoittautuminen normaalihinnalla. Normaalihinnalla voit ilmoittautua 13.6. asti. ILMOITTAUDU

KAI NÄEN SILTI KAIKKI PARTIOKAVERIT?

Kyllä. Mikäli tahdot viikonlopultasi vain mahdollisuutta tavata vanhat partiotutut ja hengähtää hetken muun partiotyön aherruksesta, on Johtajatulet tilaisuutesi. Tänä viikonloppuna on sinun vuorosi nauttia oivaltavista ja kiehtovista partioelämyksistä metsän siimeksessä.

Johtajatulilla on myös omaa ainoastaan vaeltajille suunnattua ohjelmaa. Tänne voitte suunnata koko vaeltajaryhmänne kanssa! Tapahtuman hinta tulee olemaan vaeltajille hieman muita osallistujia edullisempi.

MISTÄ SAAN LISÄTIETOA?

Kaiken tiedon Johtajatulista saat osoitteesta www.johtajatulet.fi