Kilpailukutsu

Lauritsalan Sinisiskot ry kutsuu kaikkia Etelä-Karjalan piirin sudenpentuja ja seikkailijoita kilpailemaan 11.5.2019 Lauritsalaan.

Joukkueet:

Sudenpennut:

Kilpailupentueen koko on 4 – 8 sudenpentua iältään 7 – 10 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa.

Seikkailijat:

Kilpailuvartion koko on 4 – 6 seikkailijaa iältään 10 – 13 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa.

Saattaja:

Pentueella/vartiolla on oltava mukana vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Sudenpentukilpailussa saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

Osallistumismaksu:

40 euroa/joukkue. Piiri laskuttaa maksun lippukunnilta. Kilpailusta poisjäävän vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa sen tilalle toinen vartio samaan sarjaan.

Kilpailun johtaja

Kaisa Kaihilahti, 0405808849
kaisa.kaihilahti(a)lauritsalansinisiskot.com


Järjestelysihteeri

Tommi Kiukas, 0408211794
tommi.kiukas(a)lauritsalansinisiskot.com