Stipendi

Stipendit Saagalle 

HUOM!

Alkuperäisessä ilmoittautumislomakkeesta puuttuu kokonaan inhimillisen erehdyksen takia stipendinhakulomake.

Asia selvisi vasta pari viikkoa sitten ja kyseistä asiaa hoitava SP:n työntekijä on ollut lomalla.

Olemme nyt 29.3. työvaliokunnan kokouksessa päättäneet, että jos leiri saadaan pidettyä, niin julkaisemme erillisen stipendihakulomakkeen 8.4. jälkeen.

Kaikkia ilmoittautuneita tiedotetaan asiasta!

Stipendiä voivat hakea vain partiolaiset.

Stipendihakemukset ovat luottamuksellisia ja ne käsittelee Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n työvaliokunta. Osallistuja antaa suostumuksensa tietojen luovutukseen hakemuksen yhteydessä. Stipendit myönnetään puhtaasti hakemukseen kirjattujen tietojen perusteella, eikä siihen tarvitse liitteitä. Hakulomakkeessa kysytään esimerkiksi ruokakunnan kokoa ja yhteenlaskettuja vuosituloja.

Stipendejä voi hakea kolmessa eri kategoriassa, joita ovat: 100 %, 50 % sekä 25 %.
Myönnettävä stipendi saattaa olla eri suuruinen kuin haettu stipendi, ei kuitenkaan haettua eikä osallistujan leirimaksua suurempi. Stipendiryhmä kertoo päätöksistään suoraan osallistujalle ja ne huomioidaan automaattisesti laskutuksessa. Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saaneet voivat halutessaan peruuttaa osallistumisensa maksutta 31.5.2021 mennessä.

Uudet ohjeet tulevat 8.4. jälkeen

  • voit hakea leirimaksuun stipendiä 25 %, 50 % tai 100 % (jos lippukunta tukee leirimaksua, niin stipendi tulee loppusummasta)
  • jos stipendiä ei myönnettäisikään tai pienemmällä prosentilla, niin leirin voi perua 31.5. mennessä ilman kuluja.