Stipendi

Stipendit Saagalle

LISÄTIETOJA TULOSSA!

Tiedotamme myöhemmin leirin mahdollisesta uudesta ajankohdasta ja tähän liittyvistä käytännön järjestelyistä.

 

Stipendiä voivat hakea vain partiolaiset. Stipendihakemus tulee tehdä ilmoittautumisajan puitteissa ilmoittautumislomakkeen lopussa olevan ‘Ilmoittaudu ja ano stipendiä’ -kohdasta!

Stipendihakemukset ovat luottamuksellisia ja ne käsittelee Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n työvaliokunta. Osallistuja antaa suostumuksensa tietojen luovutukseen hakemuksen yhteydessä. Stipendit myönnetään puhtaasti hakemukseen kirjattujen tietojen perusteella, eikä siihen tarvitse liitteitä. Hakulomakkeessa kysytään esimerkiksi ruokakunnan kokoa ja yhteenlaskettuja vuosituloja.

Stipendejä voi hakea kolmessa eri kategoriassa, joita ovat: 100 %, 50 % sekä 25 %.
Myönnettävä stipendi saattaa olla eri suuruinen kuin haettu stipendi, ei kuitenkaan haettua eikä osallistujan leirimaksua suurempi. Stipendiryhmä kertoo päätöksistään suoraan osallistujalle ja ne huomioidaan automaattisesti laskutuksessa. Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saaneet voivat halutessaan peruuttaa osallistumisensa maksutta 31.5.2020 mennessä.

Toimi näin:

  • tee ilmoittautuminen normaalisti
  • lopuksi paina ‘Ilmoittaudu ja ano stipendiä’ -kohdasta
  • täytä stipendin hakulomake, liitteitä ei tarvita
  • voit hakea leirimaksuun stipendiä 25 %, 50 % tai 100 % (jos lippukunta tukee leirimaksua, niin stipendi tulee loppusummasta)
  • jos stipendiä ei myönnettäisikään tai pienemmällä prosentilla, niin leirin voi perua 31.5. mennessä ilman kuluja.