Kilpailukutsu

Tähdet syttyvät Imatralla 25.-26.5.2019

Kilpailukutsu

Etelä-Karjalan Partiolaiset ry kutsuu kaikki yli 14-vuotiaat partiolaiset kilpailemaan Jarrun Lenkkiin 25.-26.5.2019 Imatralle.

SÄÄNNÖT

Kilpailussa noudatetaan Suomen Partiolaisten 1.4.2019 voimaan tulevia partiotaitokilpailujen sääntöjä.

OSANOTTO-OIKEUS

Osanotto-oikeus on Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n vuoden 2019 jäsenmaksun maksaneilla Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n jäsenillä. Kilpailuvartion jäsenten katsotaan kuuluvan siihen lippukuntaan ja piiriin, johon heidät on Kuksassa merkitty. Lisäksi kilpailuun voivat osallistua ilman jäsenmaksun maksamista partioon tutustujat, jos he eivät ole aiemmin osallistuneet partiotaitokilpailuun kilpailijana, sekä ulkomaisten partiojärjestöjen jäsenet, jotka ovat järjestäjän toimesta vakuutettuja tai joiden riittävästä vakuutusturvasta on muuten voitu varmistua.

SARJAJAKO

Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin, eli 2019 miinus osanottajan syntymävuosi.

Sarjojen tehtävät ja reitit ovat ikäkausittain yhteneväiset.

SAMOAJA AVOIN (PUNAINEN)

Kilpailuvartiossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Kilpailureitin pituus on punaisessa sarjassa enintään 75 kilometriä.

SAMOAJA NAISET (SININEN)

Kilpailuvartiossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Kilpailureitin pituus on sinisessä sarjassa enintään 75 kilometriä.

VAELTAJA AVOIN (HARMAA)

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä. Sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18-23-vuotiaita. Kilpailureitin pituus on harmaassa sarjassa enintään 95 kilometriä.

VAELTAJA NAISET (RUSKEA)

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia. Sarjan sisällä ratkotaan vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18-23-vuotiaita. Kilpailureitin pituus on ruskeassa sarjassa enintään 95 kilometriä.

KULKUTAPA

Kilpailu käydään Jarrun Lenkin tapaan polkupyörillä.

JÄRJESTÄJÄT JA LISÄTIETOJA

Kilpailun järjestää Etelä-Karjalan Partiolaiset ry. Mahdollisissa kysymyksissä otathan yhteyttä järjestelysihteeriin.

KILPAILUNJOHTAJA
Iida Ilvonen (Enson Partiosiskot)

TAPAHTUMAJOHTAJA
Lotta Pellinen (Korven Vaeltajat)

JÄRJESTELYSIHTEERI
Emma Laihanen (Lappeenrannan Wallisirkut)
emma.laihanen(a)gmail.com