Tulevat Hepiksen talkoot

Hepohiekan kevät talkoot 19.04.2024 – 21.04.2024

Hepohiekan leirintäalueen ylläpito vaatii paljon työtä ja panostusta, jotta paikka pysyy turvallisena ja viihtyisänä kaikille vieraille. Tämän takia me tarvitsemme sinun apuasi!

Talkoot ovat myös oiva tapa tutustua uusiin ihmisiin ja oppia uusia taitoja. Lisäksi talkoisiin osallistuminen on loistava tapa nauttia mukavasta yhdessäolosta luonnon helmassa.

Talkoissa ehostetaan paikkoja ja laitetaan leirialue kesäkuntoon.

Paikalle voit tulla oman aikataulusi mukaan, mutta ilmoittauduthan etukäteen keskiviikkoon 17.04.2023 mennessä, niin osataan varata riittävästi evästä ja varautua ruokavalioihin… (ilmoittautuminen kuksan kautta)

Mukaan säänmukainen talkoovarustus ja saunomisvälineet.

Lisätietoja: Jukka Raudaskoski (jukka.raudaskoski@partio.fi | 0408282993)

Ilmoittaudun talkoisiin
Kuva Hepohiekan leirialueelta

Hepohiekan leirialue on hankittu Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:lle vuonna 2001. Leirialue sijaitsee Taipalsaaren Kyläniemessä. Karttaan leirialue on merkitty Heponiemeksi, josta nimi on johdettu Hepohiekaksi. Leirialueen noin 1,3 km:n mittaisesta rantaviivasta noin 200 m hiekkarantaa – siis hepohiekkaa.

Leirialueen koko on 11,7 hehtaaria. Alueelle on majoituskapasiteettia on noin tuhannelle telttailijalle ja sisätiloissakin mahtuu yöpymään noin 20 henkilöä.
Leirialueen ylläpidosta ja kehittämisestä vastaa Hepohiekan hoitokunta. Hoitokunta järjestää vuosittain talkoita ja tapahtumia.

Hepohiekan osoite on

  • Heponiementie 183, 56350 Kyläniemi (Taipalsaari)

Leirialue on kaikkien Etelä-Karjalan partiolaisten käytössä ja sitä vuokrataan myös muille. Leirialuetta varataan piirintoimiston kautta:

Etelä-Karjalan Partiolaiset ry
ekp(a)partio.fi

Piirin lippukunnilla on ennakkovaraus oikeus vuodenvaihteeseen, jonka jälkeen leirialueen varauksia otetaan vastaan varausjärjestyksessä. Leirialueen varaukset tehdään vain yhden vuoden jaksolle kerrallaan. Suurleirien (yli 200 hengen tai useamman kuin kolmen lippukunnan yhteisten leirien) varaukset voidaan tehdä jo useampia vuosia aikaisemmin.