Hepohiekka

Uusi inva-wc/varastorakennus Hepohiekalla

Heponiemen upealla Hepohiekan leirintäalueella on ilo esitellä uusi lisäys, joka parantaa palveluita ja saavutettavuutta entisestään

Parannamme palveluita ja saavutettavuutta!

Leirialueen vierailijoiden käytettävissä on nyt moderni inva-wc/varastorakennus, joka vastaa erityisesti liikuntarajoitteisten tarpeisiin.

Tämä uusi rakennus on suunniteltu ja rakennettu tarjoamaan parempaa mukavuutta ja käytännöllisyyttä kaikille Hepohiekan vierailijoille. Rakennuksen suunnittelussa on otettu huomioon esteettömyysnormit ja pyrkimys tarjota kaikille tasapuoliset puitteet nauttia alueen upeasta luonnosta ja leirielämästä.

Inva-wc/varastorakennus tarjoaa tilavan ja esteettömän WC-tilan, joka on varustettu tarvittavilla apuvälineillä liikuntarajoitteisten henkilöiden tarpeisiin. Rakennuksessa on leveät ovet, kynnyksettömät sisäänkäynnit ja riittävästi tilaa pyörätuolien liikkumiseen.

Rakennus on rakennettu esteettömän saunarakennuksen yhteyteen parantamaan leirialueen palveluita.

Lisäksi tämä monikäyttöinen rakennus toimii myös varastona, jossa säilytetään erilaisia tarvikkeita ja välineitä, joita tarvitaan leiritoiminnan sujuvuuteen. Näin varmistamme, että tarvittavat välineet ja tarvikkeet ovat aina lähellä ja helposti saatavilla.

Hepohiekan inva-wc/varastorakennus on osa jatkuvaa pyrkimystämme kehittää leirintäalueen palveluita ja tarjota entistä parempaa kokemusta kaikille vierailijoille. Uskomme vahvasti siihen, että jokaisella tulisi olla mahdollisuus nauttia luonnosta ja osallistua leirielämään, ja tämä uusi rakennus edustaa sitoutumistamme tähän tavoitteeseen.

Hepohiekan leirintäalueella meillä on ilo toivottaa kaikki vierailijat tervetulleiksi. Haluamme varmistaa, että jokainen vierailija tuntee olonsa tervetulleeksi, mukavaksi ja turvalliseksi. Uusi inva-wc/varastorakennus on yksi askel kohti tämän tavoitteen saavuttamista.

Tule siis tutustumaan uuteen inva-wc/varastorakennukseen Hepohiekalla ja nauti luonnonkauniista ympäristöstä ja unohtumattomasta leirielämästä. Olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle entistä parempia palveluita ja saavutettavuutta.

Tervetuloa Hepohiekalle – paikkaan, jossa jokainen voi kokea unohtumattomia seikkailuja ja yhteisöllisyyttä!