Tapahtumat; ilmoittautuminen ja peruutusohje

Ilmoittautuminen

Tapahtumiin ja kursseille ilmoittaudutaan pääsääntöisesti henkilökohtaisesti Kuksa-jäsenrekisteriin, jonne jokainen partiolainen luo itselleen ID-tunnuksen – ohje.

Huoltaja ilmoittaa useimpiin tapahtumiin alaikäisen osallistujan. Huoltajan ohje

Partiotaitokilpailuihin ilmoittautuu vain yksi henkilö per kisavartio. Jos samalla lippukunnalla on kaksi erillistä vartiota, niin näissä tapauksissa kaksi henkilöä ilmoittavat joukkueensa kuksaan.

Jokaiselle kurssille ja tapahtumaan ilmoittautuvalla partiolaisella tulee olla Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n jäsenmaksu maksettuna.

Piiri laskuttaa pääsääntöisesti kaikki piirin tapahtumat ja kurssit ilmoittautuneelta.

Ei-vielä-partiolaisen ilmoittautumisohje

Etelä-Karjalan Partiolaiset tarjoaa myös ei-vielä-partiolaisille mahdollisuuden osallistua joihinkin tapahtumiin. Ikärajat koskevat myös niitä osallistujia, jotka eivät ole partion jäseniä.
Partion ulkopuoliset osallistujat voivat ilmoittautua avoimiin tapahtumiin Kuksassa.

Kurssikäytännöt

Sähköinen kurssikirje – tarkista sähköpostiosoitteesi!

Kurssi- ja tapahtumakirjeet lähetetään sähköpostilla ennen kurssia tai tapahtumaa.  Varmista ilmoittautumisesi yhteydessä, että yhteystietosi ovat oikein jäsenrekisterissä. Päivitä tietosi itse Kuksa-jäsenrekisteriohjelmassa – ohje.

Kurssille osallistuminen

Lähtökohtaisesti kursseihin kuuluu yöpyminen, ellei kurssikuvauksessa muuta mainita. Kursseilla tulee olla läsnä koko kurssin ajan. Tarvittaessa ota yhteyttä kurssin johtajaan ennen kurssin alkua neuvotellaksesi mahdollisesta poikkeavasta läsnäoloajasta.

Kuvaaminen tapahtumissa ja kursseilla

Mikäli sinusta mahdollisesti otettuja kuvia ei saa julkaista, ota yhteyttä kirjallisesti piiritoimistoon ja kurssin/tapahtumanjohtajaan hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Piirin tapahtumissa ja kursseilla otetaan usein valokuvia, joita julkaistaan partion medioissa ja lehdissä. Kuviin ei yhdistetä niissä esiintyvien henkilöiden nimiä, ellei siitä ole erikseen sovittu.

Peruutuskäytännöt

Kurssit ja tapahtumat

Osallistumismaksua ei laskuteta, jos peruutus tulee viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

  • Ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan.
  • Osallistumismaksu laskutetaan myös, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan.
  • Sairaustapauksissa ilmoitus sekä tapahtumanjohtajalle että piiritoimistolle sähköisesti. Osallistujalla on mahdollisuus hakea palautusta partiovakuutuksesta. Lisätietoa vakuutuksesta.

Partiotaitokilpailut

Partiotaitokilpailuihin ilmoittautuminen on sitova varsinaisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen, eikä osallistumismaksuja palauteta. Lippukunta voi nimetä kilpailusta pois jääneen vartion tilalle toisen vartion. Tarkemmat ohjeet kunkin kisan kisakutsussa.