Ilmoitus leiristä tai vaelluksesta

Ilmoitus leiristä ja retkestä piirille

Suomen Partiolaisten turvallisuusohjeet edellyttävät ilmoittamaan leireistä ja vaelluksista etukäteen piiritoimistolle. Ilmoituksen voit tehdä alla olevalla verkkolomakkeella. Ilmoitus menee piiritoimistolle.

Suomen Partiolaisten turvallisuusohje

Tapahtumailmoitus piirin viestintään markkinointitarkoituksessa

Alla olevalla Kuksan lomakkeella ilmoitat samalla tapahtumastasi myös piirin viestintään. Erillistä ilmoitusta ei silloin tarvitse tehdä.

Jos haluat näkyvyyttä piirin medioissa, voit lomakkeella ilmoittaa muitakin lippukuntasi tapahtumia. Lähetä tapahtumakuva tai -mainos erikseen piirin viestintään sähköpostilla ekp@partio.fi. Muussa tapauksessa käytämme yleisiä partion kuvituskuvia. Piirin viestintä haluaa tukea lippukuntia saamaan näkyvyyttä toiminnastaan sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

Ilmoitan etenkin sellaiset tapahtumat, jotka ovat avoimia kaikille ja joihin ei-vielä-partiolaiset voivat tulla tutustumaan partioon. Voit ilmoittaa myös sellaisen lippukunnan sisäisen tapahtuman, esim. leirin, jossa on jotain erityistä tai muillekin partiolaisille tarkoitettua toimintaa. Tee tapahtumailmoitus ajoissa, että ehdimme jakamaan tietoa eri medioihin.

Piirin viestintä kiittää kaikista tapahtumailmoituksista, mutta pidättää itsellään oikeuden valita piirin medioissa julkaistavat tapahtumat.