Saaga

Piirileiri Saagaa ei järjestetä kesällä 2020.

Etelä-Karjalan Partiolaisten piirileiri Saagaa ei järjestetä kesällä 2020. Valtioneuvoston linjauksen mukaan kaikki yli 500 hengen tapahtumat on peruttu heinäkuun loppuun asti. Tästä johtuen Suomen Partiolaiset ja Etelä-Karjalan Partiolaiset ovat päättäneet, ettei Saagaa pidetä tänä kesänä. 

Me Saagan järjestäjät olemme pahoillamme, ettemme voi tarjota teille leirielämystä tänä kesänä. Kaikkien meidän terveys ja turvallisuus ovat kuitenkin nyt etusijalla. 

Jos olet ilmoittautunut leirille, sinun ei juuri nyt tarvitse tehdä mitään. Tiedotamme myöhemmin leirin mahdollisesta uudesta ajankohdasta ja tähän liittyvistä käytännön järjestelyistä. 

Saagalle ilmoittautuminen alkaa tammikuussa

Ensi kesän parhaan partioelämyksen, piirileiri Saagan, ilmoittautuminen alkaa tammikuussa. Saaga järjestetään 19.-26.7. heinäkuuta Hepohiekan leirialueella. Saagalle odotetaan yli 500 osallistujaa.

Osallistujien ilmoittautuminen on avautunut.

Leirin hinnat:

  • Pitkä leiri 130 € (20.-27.7.2020)
  • Lyhyt leiri 60 € (23.-26.7.2020)
  • Aikuiset 90 € *
  • 0-3-vuotiaat ilmaiseksi

*Koska aikuiset eivät voi pestinsä vuoksi hyödyntää kaikkea ohjelmaa, leirimaksusta on vähennetty materiaalikulut.

Stipendit

Saagalle on mahdollista hakea stipendiä leirimaksun osittain tai kokonaan kattamiseksi. Stipendiä haetaan ilmoittautumisajan sisällä.

Kesätyötakuu

Saagalla on kesätyötakuu, joka on voimassa 31.5. asti. Kesätyöturva oikeuttaa leirin perumiseen, jos kesätyö osuu leirin päälle.

Sosiaaliset mediamme löydät täältä:

Facebook

Instagram