Adventtikalenterikampanjan tuotoilla tukea paikallisiin lippukuntiin

Adventtikalenterimyynti on partion tärkein varainhankintakampanja. Valtakunnallisesti kalenterimyynnillä kerättiin yli 3 miljoonaa euroa partiotoiminnan tueksi. Myös Etelä-Karjalan Partiolaisten alueella kampanja on nyt saatu valmiiksi ja varoja onnistuttiin keräämään loisteliaasti myös tämän myyntikampanjan aikana.

Parhaat saivat jälleen palkintonsa

Vuoden 2023 adventtimyyntikampanjaan osallistui Etelä-Karjalan Partiolaisista 19 lippukuntaa. Piirin alueella eniten kalentereita per jäsen myynyt lippukunta oli tänä vuonna Lauritsalan Sinisiskot (11,4 myytyä kalenteria/jäsen).

Piirissä on perinteisesti palkittu kampanjan parhaat myyjät. Tänä vuonna kolme parasta myyjää palkittiin lahjakorteilla Scandinavian Outdoor Storeen.

Etelä-Karjalan Partiolaisten parhaat myyjät olivat:

1. Paavo Honkatukia, Korven Vaeltajat, 100 myytyä kalenteria
2. Väinö Hovi, Vuorenveikot, 75 myytyä kalenteria
3. Eelis Löppönen, Lauritsalan Siniveljet, 71 myytyä kalenteria

Kuva: Paavo Honkatukian kotialbumi

Kysyimme piirin eniten kalentereita myyneeltä Paavolta, millaisella tekemisellä hän pääsi noin hienoon tulokseen?

Aiempina vuosina (2020-2022) oon myyny ”vaan” 50 kalenteria, nyt päätin yrittää 100:aa ja onnistuin! Miulla on jo ennestään vakiintunu ostajakunta (sukulaiset, naapurit, tuttavat). Iskä autto toimimalla kuskina. Omalla alueella kävin myymässä ovelta ovelle, se ei kyllä tuottanu tulosta. Molemmat vanhemmat myös markkinoi miun myyntiä tuttavilleen/somessa.

Paavo Honkatukia, Korven Vaeltajat

Kiitos asiakkaille ja myyjille

Etelä-Karjalan Partiolaisten alueella myytiin syksyn kampanjansa yhteensä 7253 adventtikalenteria. Vaikka kalenterimyynnissä ei tällä kertaa valtakunnallisesti yletytty huippuvuosiin, oli tulos silti positiivinen ja Etelä-Karjalan Partiolaiset kasvattivat myyntiä piirin alueella viime vuodesta. ”Partiolaiset ympäri Suomen tekevät joka vuosi ison työn kalenterin myynnissä. Kiitos kaikille myyntiin osallistuneille ja suuret kiitokset myös kaikille kalenterin hankkineille! Kalenterimyynti on partiolaisten iso yhteinen ponnistus, joka opettaa yhteisen hyvän eteen toimimista, ihmisten kohtaamista ja rahan käsittelyä” Suomen Partiolaisten puheenjohtaja Henri Backman kertoo.

Etelä-Karjalan Partiolaiset kiittää kaikkia kampanjaan osallistuneita, niin tukijoita, myyjiä kotijoukkojakin kuin lippukuntiakin. Ilman teitä emme olisi onnistuneet kampanjassa. Nyt on aika kääntää katseet kohti kevättä ja ottaa pieni huili ennen tulevan syksyn uutta adventtikalenterikampanjaa!