Aikuispartio käynnistyi Etelä-Karjalassa

Aikuispartio on aloittanut toimintansa Etelä-Karjalassa. Käpy-partio on kokoontunut tänä syksynä kolme kertaa. Ohjelmassa on ollut retkeilyä, ryhmäytymistä, metsäjoogaa ja suunnistusta. Loppuvuodesta käpypartio kokoontuu yhteiseen lupauksenantoon ja saunailtaan Hepohiekalle.

Haastattelu:

 1. Mikä aikuispartiossa on ollut parasta?
 2. Mitä odotat aikuispartiolta jatkossa?
 3. Kuivaile aikuispartiota kahdella lauseella.

Tässä hieman kokemuksia aikuispartiosta siihen osallistuneilta:

Tita Porevirta:

 1. Aikuiset partioystävät. Vertaisseura ja huoletonta harrastamista, kun tarvitsee huolehtia vain itsestään. Minipuolinen ohjelma, paljon mielekästä tekemistä ulkona ja sisällä.
 2. Toivon että toiminta jatkuu pitkään ja se saadaan vakiinnutettua piirin toimintaan.
 3. Partiota pöhelletään parhaassa porukassa. Sisäinen lapsi kaipaa ikäkautensa touhua, uusi aikuinen tarvitsee ikäkautensa seuraa.

Hanna Piiroinen-Ahvo

 1. Tämä on ollut mahtava väylä päästä mukaan partion saloihin. Lisäksi on ollut mahtavaa oppia uutta jo muutamassa tapahtumassa.
 2. Haluaisin että pääsen aikuispartiossa innostavalle retkelle. Uudet tuttavuudet ovat myös aina tervetulleita.
 3. Mukavaa toimintaa kiireisen arjen keskellä ilman sitoumuksia saman henkisessä ryhmässä. Tallainen toiminta kerran kuukaudessa tekee todella hyvää.

Iida Piirainen

 1. Parasta on ollut se, kun on päässyt osallistumaan. Hyvin suunnitellut tapaamiset ovat tuoneet erityisen hyvän tunteen. Porukan hyvä henki näkyy ja kuuluu. On ollut ilo huomata kuinka jokainen on tervetullut.
 2. Hyvässä porukassa toimimista. Mielenkiintoista tekemistä ja toimintaa.
 3. Elämä on seikkailu, jossa oppii aina lisää.

Lue lisää aikuispartion tapahtumista