Terveisiä piirileirin työstäjiltä

Syksy on ohi ja ensimmäinen kunnollinen leirin työstämiskausi takana. Kokoon on saatu pikkuhiljaa hyviä tekijöitä pitelemään isoista langoista kiinni ja hieman hahmottelemaan, miten kaikki tulisi punoa yhteen. Ohjelmaa on saatu askelilla eteenpäin. Leirin viikko-ohjelman ensimmäinen tekijöiden yhdessä hyväksymä työstämisrunko on valmis ja tarvitsee täyttöä toimivalle ohjelmalle. Teemoja on mietitty sekä niihin sopivaa toimintaa sommiteltu, mutta yhden ikäkauden päällikön puuttuminen hidastaa suurien linjojen kaavailua ja hahmottelua. Tarvitsemme ohjelman pariin tarpojalaaksonpäällikköä, joka vastaisi tarpojalaakson toiminnallisesta ja innostavasta ohjelmasta.

Joukostamme myös puuttuu vielä tärkeä ratas, jotta leiri arki sujuisi. Alaleiripäälliköitä puuttuu, jotka mahdollistavat yhteyden leirin tekijöiden ja leiriläisten välille. Olisitko sinä tämä mahdollistaja alaleirissä?

Leiriltämme puuttuu myös graafikko. Vastuunasi olisi leirimme graafisen ilmeen luominen, mikä odottaa luovaa toteuttajaa.

Riemukasta talven aikaa toivottaen,
Johtokolmikko
Laura Leinonen, leirinjohtaja
Timo Lampi, pestijohtaja
Emmi Niitlahti, ohjelmajohtaja