Partiopoikalippukunta Lappeenrannan Walliveljet ry

Partiotoimintaa Lappeenrannan keskustassa. Walliveljet - Luotuja Kulkemaan!

KULMAKIVET
Toimintamme kulmakivinä ovat erätaidot, Saimaan vesistössä liikkumisen taidot sekä luonnontuntemus. Nämä ovat taitoja, joita korostamme toiminnassamme ja jotka haluamme välittää jokaiselle jäsenellemme. Luonto on meille tärkeä, ja sen tuntemus ja sen kanssa toimiminen on meille sydämen asia.

JÄSENET
Lippukunnassamme on yli 100 jäsentä ja jäsenmäärä on kasvanut voimakkaasti viimeisten vuosien aikana. Jäsenmäärän kasvu on osoitus siitä, että toimintamme kiinnostaa ja houkuttelee uusia jäseniä. Liity nyt timanttiseen joukkoomme tekemään partiotoimintaa Lappeenrannassa Etelä-Karjalassa. Paikkoja on jaossa nopeimmille rajoitetusti!

IKÄKAUDET
Lippukunta on sitoutunut noudattamaan Suomen Partiolaiset ry:n ikäkausijakoa, joka kattaa sudenpennut (7-9v), seikkailijat (10-12v), tarpojat (12-15v), samoajat (15-17v), vaeltajat (18-22v) sekä aikuiset (+22v). Ikäkausijako takaa sen, että jokainen jäsenemme saa ikäänsä ja kehitystasoonsa sopivaa toimintaa.

TOIMINTA
Walliveljien toiminta perustuu tiiviiseen yhteistyöhön sisarlippukunta Wallisirkkujen kanssa. Yhdessä suunnittelemme ja toteutamme partio-ohjelmaa, johdamme ryhmiä, opastamme nuoria johtajia, suoritamme osittaisen pestaamisen ja tarjoamme tukea pestissä. Tämä yhteistyö on olennainen osa toimintaamme ja sen avulla pystymme tarjoamaan monipuolisen ja laadukkaan partio-ohjelman.

Jäsenhakemus