Aloita uusi harrastus syksyllä – liity partioon

Partiossa sinäkin voit tulla mukaan oppimaan, retkeilemään ja muuttamaan maailmaa. Partiossa koet yhteisöllisyyden voiman, tuet lasten kasvua ja pääset osaksi maailmanlaajuista verkostoa. Syksyn harrastuskausi alkaa pian. Partiossa on paikka meille kaikille. Tule siis mukaan yhteiseen partioseikkailuun. 

Aloita uusi harrastus ja tule partioon. Partiossa rakennat luontosuhdetta, saat kansainvälisiä kokemuksia ja tutustut uusiin kavereihin niin omalla paikkakunnallasi kuin ympäri Suomenkin. Partio on kaikille avoin harrastus. Mukaan voi tulla kieleen, kulttuuriin, uskontoon ja taustaan katsomatta.  

Partioryhmät tapaavat yleensä kerran viikossa. Lisäksi ryhmän kanssa tehdään erilaisia retkiä lähelle ja kauas. Partiolaisena osallistut oman ryhmän ja paikallisjärjestön eli lippukunnan tapahtumiin. Lisäksi voit osallistua myös piirin ja valtakunnallisen keskusjärjestön eli Suomen Partiolaisten tapahtumiin ja koulutuksiin. Erilaisia tapahtumia ja koulutuksia löytyykin ihan kaiken ikäisille.

Korven Vaeltajat

Tervetuloa uusien partiolaisten aloituskokoukseen maanantaina 28.8. klo 18.00 Korvenkylän seurakuntakodille osoitteesseen Harmaakalliontie 2. Ohjelmassa johtajiin tutustumista sekä toiminnan esittelyä.

Tarmontytöt ja Saimaan Sissit

Aloituskokous pidetään 30.8. klo 18 Rämöllä, Sulattimolla. Mukaan mahtuu kaikenikäisiä, erityisesti viikkotoimintaryhmiin 7-15 -vuotiaita. Aikuisia kaivataan myös lisää! Tervetuloa!

Enson Partiosiskot

Partio alkaa taas aloituskokouksella 23.8. klo 17.00 osoitteessa Virtakuja 2, 55100 Imatra.
Tervetuloa mukaan kaikki jäsenet ja toiminnasta kiinnostuneet 7 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat, sekä perhepartiotoimintaan alle 7-vuotiaat huoltajan/huoltajien kanssa.

Lisätietoja: Kiia Hokkanen 0404829330 tai lippukunnanjohtaja@ensonpartiosiskot.net

Ruokolahden erätoverit

Tervehdys Partiokoteihin! Tulevan partiokauden toiminnan suunnittelu on hyvässä vauhdissa ja yhteinen kauden avaus järjestetään 23.8.2023 klo 17.30 Rasilan urheilukentällä.

Kauden avauksessa ohjelmassa kyläsuunnistusta Rasilan alueella. Rastit kuljetaan ryhmissä ja jokaisella rastilla on pientä tehtävää tai tietoisku. Kutsumme teidät koko perheen voimin mukaan kauden avaukseen!

Lappeenrannan Walliveljet ja Lappeenrannan Wallisirkut

Walliveljien ja Wallisirkkujen yhteinen kauden aloitustapahtuma 16.8.2023 klo 18.00 alkaen Lappeenrannan punaisen kivikirkon walleilla sekä vieressä sijaitsevissa uuden kolon tiloissa, osoitteessa Kyllikinkatu 1!

Joutsenon Ainotytöt

Tervetuloa Joutsenon Ainotyttöjen toiminnanaloituskokoukseen 17.8. klo 17.30 alkaen Uuno-kodalle! Varsinaisen toiminnanaloituskokouksen jälkeen klo 18.15 aikuisrekrytapahtuma samassa paikassa.

Lauritsalan Siniveljet

Siniveljien uusi toimintakausi alkaa aloitustapahtumassa torstaina 17.8. klo 17 alkaen! Tapahtuma järjestetään Lauritsalan seurakuntakodin pihalla, ja ohjelmassa on toiminnan esittelyä, partiomaista tekemistä sekä mahdollisuus tavata lippukunnan johtajistoa. Myös tulevan toimintakauden kokousajat selviävät tapahtumassa, ajat päivitetään nettisivuille tapahtuman jälkeen. Aloitustapahtuma päättyy aloituskirkkoon klo 18 alkaen. Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet perheineen sekä kaikki toiminnasta kiinnostuneet.

Lauritsalan Sinisiskot

Sinisiskojen uusi toimintakausi alkaa aloitustapahtumassa torstaina 17.8. klo 17 alkaen! Tapahtuma järjestetään Lauritsalan seurakuntakodin pihalla, ja ohjelmassa on toiminnan esittelyä, partiomaista tekemistä sekä mahdollisuus tavata lippukunnan johtajistoa. Myös tulevan toimintakauden kokousajat selviävät tapahtumassa, ajat päivitetään nettisivuille tapahtuman jälkeen. Aloitustapahtuma päättyy aloituskirkkoon klo 18 alkaen. Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet perheineen sekä kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Sinisiskojen uusi seikkailijaryhmä kutsuu kaikki 2012 ja 2013 syntyneet mukaan partioon! Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 18-19.30. Tule tutustumaan ja anna partiokipinän syttyä!