Mukaan partioon talvella 2023 Etelä-Karjalassa!

Vuoden alku on erinomaista aikaa aloittaa uusi harrastus. Partiolippukunnat eri puolilla Etelä-Karjalaa tarjoavat monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille. Ota yhteyttä lippukuntiin tai jätä jäsenhakemus lippukuntien omien linkkien kautta.

Imatra / Tyttölippukunta

Meillä on ryhmissä tilaa kaikenikäisille vauvasta vaariin. Keväälle suunnitteilla avointa tapahtumaa, seuraathan someja! Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan siulle sopiva ryhmä. 🙂

Yhteyshenkilö: Saija Lampi, lampisaija@gmail.com, 0405004695 (yhteydenotot mielellään sähköpostitse tai viestillä)

Joutseno / Poikalippukunta

Meillä Nuotioveljissä pääset mukaan toteuttamaan monipuolista toimintaa niin vesillä, kuin metsässäkin. Tällä hetkellä meidän ryhmissä on tilaa samoajissa (15-17 v.) ja vaeltajissa (18-22 v.). Otahan meihin yhteyttä!

Yhteyshenkilö: Aatu Ahonen, 0452632226, aatu.ahonen.aa66@gmail.com

Korvenkylä / Sekalippukunta

Korven Vaeltajien toiminta jatkuu tammikuussa viikolla 2. Uusia jäseniä mahtuu mukaan kaikkiin ikäkausiin.

Yhteyshenkilö: Oskari Vanhatalo, 0456136428, oskari.vanhatalo@gmail.com

Lappeenranta / Sekalippukunta

Vuorenveikot toimivat Lappeenrannassa virelässä Nordkalk oy:n tiloissa Paraistentiellä. Retkeilyyn suuntautuvassa sekalippukunnassa on kaikkia ikäkausia, vaikka jokaiselle ei ole ryhmää. Mukaan mahtuu erityisesti sekkailijoita (10-12 v.), tarpojia (12-14 v.), samoajia(15-17 v.), vaeltajia (18-22 v.) ja myös aikuisiakin mukaan toimintaan.

Yhteyshenkilö: Arttu Oikkonen, 045 2352852, arttu.oikkonen@partio.fi

Lauritsala / Poikalippukunta

Lauritsalan Siniveljissä on tilaa kaiken ikäisille partiolaisille aina alle kouluikäisistä perhepartiolaisista alkaen. Ryhmiä Siniveljissä on perhepartiolaisten lisäksi sudenpennuissa (7-9 v.), seikkailijoissa (10-12 v.), tarpojissa (12-14 v.) ja samoajissa (15-17 v.). Lisäksi uusia aikuisia mahtuu aina mukaan lippukunnan toimintaan. Olemme meripartiolippukunta, eli Saimaalla liikkuminen on isossa osassa lippukuntamme toimintaa, mikä lisäksi järjestämme aktiivisesti retkiä, leirejä ja muita tapahtumia. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteyshenkilö: Lauri Tuominen, 044 980 4687, lauri.tuominen@siniveljet.net

Lauritsala / Tyttölippukunta

Lauritsalan Sinisiskot toivottavat tervetulleeksi mukaan kaikenikäiset partiolaiset! Partiopolun voi nyt aloittaa jo alle kouluikäisenä liittymällä yhdessä huoltajan kanssa perhepartioon, jota järjestämme yhdessä veljeslippukuntamme Lauritsalan Siniveljien kanssa. Meillä on ryhmiä myös sudenpennuille (7-9 v.), seikkailijoille (10-12 v.), tarpojille (12-14 v.) ja samoajille (15-17 v.), ja mukaan mahtuu aina uusia vaeltajia (18-22 v.) tai aikuisia. Olemme maapartiolippukunta, jolla on meripartiotoimintaa, ja retkeilemme ahkerasti yhdessä veljien kanssa Taipalsaaren Päihäniemen leirialueellamme. Kolomme sijaitsee Lauritsalan seurakuntakodin alakerrassa.

Yhteyshenkilö: Heta Tuominen, 040 722 4480, heta.tuominen@lauritsalansinisiskot.com

Sammonlahti / Tyttölippukunta

Lappeen Tuulitytöt ry on tyttölippukunta, joka järjestää partiotoimintaa Sammonlahdessa ekaluokkalaisille ja sitä vanhemmille lapsille sekä nuorille. Lippukunnassamme on tilaa uusille partiolaisille kaikissa ikäkausissa. Otamme mielellämme toimintaan mukaan myös partiosta kiinnostuneita aikuisia.

Yhteyshenkilö: Mette Turkia, lappeentuulitytot@gmail.com

Muut lippukunnat

Muiden piirin lippukuntien tiedot löydät tarvittaessa lippukuntahaun kautta.