Gepardi-lauma toimittaa!

Olemme kasa partiolaisia Suomen kansallisihmeeksi kutsutusta paikasta eli Imatralta. Olemme harvinaisen pinkki Gepardi-lauma Enson Partiosiskoista ja meitä on 12 reipasta tyttöä sekä kaksi vieläkin reippaampaa akelaa unohtamatta lauman maskottia Hilkka-koiraa.

Olemme suorittaneet monenlaisia jälkiä viime vuonna. Kova tavoitteemme oli suorittaa viisi eri jälkeä syksyn aikana ja viisi jälkeä kevään aikana. Suorittaessamme näitä jälkiä, olemme päässeet kokemaan paljon kaikenlaista uutta ja kivaa. Laumamme on käynyt sekä päivävaelluksella Hukkavuorella että osallistunut lippukunnan syysretkelle. Lisäksi olemme tutustuneet orientaaliseen urheilulajiin eli Kenjutsuun, jossa pääsimme siis japanilaisen miekkailun saloihin. Jälkiä suorittaessa makuhermojamme on hivelty erilaisilla herkuilla mm. oma tekemillä voileivillä, dumlesuklaamuffinsseilla, suomalaisilla vihanneksilla sekä ulkomaalaisilla mauilla. Ulkomaalaiset maut eivät ihan kaikille sopineet, mutta urheasti maistoimme myös mätitahnaa, soijakastiketta ja oliiveja.

Katseemme suuntautuu myös jo ensi kevääseen, jolloin haluamme tehdä oman lauman yöretken ja osallistua lippukunnan kevätretkelle. Retkellä meillä on suuri halu leikkiä kaikkien rakastamaa pulleaa pupua vaahtokarkeilla! Lisää on tulossa, sillä laumamme matka jatkuu vielä vaikka osa meistä siirtyy jo seikkailijoiksi.

Hymyillään kun tavataan,
Terveisin Gepardi-lauma