Ohjeet tapahtumanjohtajalle

Tervetuloa järjestämään partiotapahtumaa!

Partiotapahtumat ovat koko toiminnan suola, sillä ne tuovat vaihtelua viikoittaiseen arkeen kololla. Retket, leirit, matkat, kisat ja kurssit tuovat aina mahdollisuuden päästä tekemään, näkemään ja kokemaan jotain uutta ja erilaista. Nämä ovat niitä hetkiä, joista puhutaan myöhemmin.

Me kaikki haluamme tapahtumia järjestäessämme tarjota osallistujille onnistuneen kokemuksen, jota voi muistella hyvillä mielin. Silti meistä jokainen muistaa useamman tapahtuman, jossa ruokailut eivät toimineen, paikka oli huono tai tiedottaminen ontui. Moni tapahtumia järjestänyt tietää myös, että usein järjestelyiden kanssa tulee kiire, jotain unohtuu ja budjetin kanssa ollaan tiukilla.

Tämä ohje on kirjoitettu sinun avuksesi tärkeässä pestissäsi. Ohjeeseen on koottu vinkkejä matkan varrelle ihan ensimmäisistä valmisteluista aina kaatajaisiin saakka. Toivottavasti ohje on sinulle pestissäsi hyödyllinen. Jos ja kun et löydä vastausta kysymykseesi tästä ohjeesta, kysy rohkeasti: pestaajaltasi, toiminnanalasi ministeriltä, piirihallitukselta, toimistolta, koulutusohjaajalta, kokeneemmalta partiolaiselta… Etsitään vastaus yhdessä!

Hauskoja hetkiä ja menestystä tapahtumallesi!